Követeléskezelés - adósságrendezés - Személy- és vagyonvédelem - Telephelyőrzés - Eseménybiztosítás
Rendezvényszervezés - Tűz-, munka és balesetvédelmi oktatás - Riasztórendszer-telepítés
Cégtörténet

taki profilA T.A. Group Eco Kft. 2007-ben alakult. Fő tevékenységünk a rendezvénybiztosítás és az adósságkezelés. Ezen kívül testőr-szolgáltatással és telephelyőrzéssel is foglalkozunk. Továbbá a személy- és vagyonvédelem területén kaptunk már kisebb-nagyobb megbízásokat.

Cégünk vezetője Takács Attila, aki 1993 óta foglalkozik személy- és vagyonvédelemmel, úgymond Magyarország „nagy öregjei” közé tartozik. Végigjárva a ranglétrát biztonsági őrként indulva, testőrként folytatva jutott el a cégvezetői pozícióba. Takács Attila a magyarországi küzdősportok világának egyik ismert alakja, a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet alelnöke és szövetségi kapitánya, 5. danos kempo, valamint 2. danos jiu-jitsu mester. Emellett számos Profi Kempo, MMA versenyző menedzsere, és a Profi Kempo Akadémia (PKA) tulajdonosa. Gyerekkora óta foglalkozik küzdősportokkal és harcművészetekkel. Versenyzői pályafutása alatt a világ sok országában hagyta ott a magyar sportolók jó hírnevét. Háromszoros kempo Világkupa-győztes, nyílt harcművészeti világbajnokság ezüst- és bronzérmese, hétszeres magyar bajnok.

Cégvezetőként azokat az erényeket, elveket és szemléleteket követi, amelyek a harcművészetekben sikerekhez vezettek: becsület, kitartás, szorgalom. A T.A. Group alkalmazottaitól is megköveteljük a „hírnév kötelez” eszmét, üzleti partnereink és megbízóink felé pedig ezt továbbítjuk.

Amennyiben rövid, de tartalmas bemutatkozásunk felkeltette az Ön érdeklődését is, az alábbi elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére:

Iroda: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11. (Trade Center, 2. em. 7. a.)
Telefon: +36 30 213 4100
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
SOS üzenet: Online üzenetküldő modul